Gør noget ved din rødmen

Høre du til dem som oplever at huden i ansigtet har en tendens til at rødme?
Rødmen kan skyldes flere ting. Den hyppigste årsag til rødmen er Rosacia som er en inflammatorisk hudlidelse, hvor de små blodkar i ansigtet meget let udvider sig og der kommer en vedvarende rødmen i huden, denne rødmen ses oftest på kinderne, hagen og næsen. Rosacia tilstanden er en kronisk hudsygdom og kan derfor ikke helbredes, men med de helt rigtige hudpleje behandlinger og hudprodukter kan hudens overflade og dermed også hudens udseende forbedres.

Hvem får Rosacia? Det er oftest Kvinder i en alder af 30-50 år, som rammes af Rosacia. Europæiske kvinder er oftest mere ramt pga. den lyse hud og det skiftende Europæiske vejr.

Hvordan behandler man Rosacia? Huden er meget sensitiv og kræver en mild og korrekt pleje og behandling. Bruger man for skrappe produkter kan man let forværre tilstanden.
Det er vigtigt at man i samarbejde med sin kosmetolog få bygget en skrædder syet behandling da behandlings behovet kan variere fra person til person og alt efter hvor høj en grad af Rosacia man har. Hos Helle Thorup Anbefaler vi Murad Complete Facial da denne behandling bliver skrædder syet helt ned til det enkelte behov. Behandlingen starter med en hudanalyse hvor vi får kigget på hudens tilstand og udvælger herefter behandlingsmetode og produkter efter hudens unikke behov.

Til hjemmebrug vil vi klart anbefale Murads serie Redness Therapy som er blevet specielt udviklet til sensitiv og rosacia hud. I serien findes der 4 produkter som alle er super milde men som også plejer og fugter.

Soothing Gel Cleanser er et renseprodukt, der fjerner urenheder og mindsker irritation ved at Pleje huden, så rødmen aftager samtidig med at den afhjælper stramhed, svien og følsomhed.

Recovery Treatment Gel er en patenteret letvægtsgelé, der trænger ned i huden og lindrer rødme og irritation. Geléen behandler og reducerer synlig rødme, irritation og sensitivitet, så huden føles behagelig. Den indeholder en del supereffektive ingredienser som Azelinsyre,Zinkoxid og pebermyntebladsekstrakt der virker antiinflammatorisk, genopbyggende og opkvikkende samt  lindrer ubehag. Gojibærekstrakt som er meget næringsrig for huden. Granatæbleekstrakt, beskytter huden mod miljøskader samtid med at den udjævner hudfarven Dette produkt bør anvendes som trin 2 dvs. påføres efter rens og før dagcreme.

Sensitive Skin Soothing Serum er en fugtgivende serum, som ud over at forbedre hudens fugtbindende egenskab, gør huden fastere og giver glød. Denne vægtløse gelé er som ”et glas vand” til huden. Serumet giver fugt, og virker udglattende på fine linier samtidig med at den køler og dæmper rød og irriteret hud.

Correcting Moisturizer SPF 15 er en patenteret, farvet lotion med lindrende og fugtgivende ekstrakter, der øjeblikkeligt reducerer rødme og tør hud. Produktet er skabt med de effektive nøgleingredienser: Gojibærekstrakt som hjælper med at køle og beskytte huden mod de skader, som frie radikaler forårsager. Granatæbleekstrakt som er en kraftfuld antioxidant, der beskytter huden mod miljømæssige skader. Pebermyntebladsekstrakt lindrer ubehag. Lakridsekstrakt hjælper med at reducere overfladisk rødme. Som noget unikt er indeholder denne creme grønne farvepigmenter som går ind og modvirker rødmen i huden kosmetisk.

Hvad skal man undgå? Det er vigtigt at man undgår stærkt mad og alkohol samt. store temperatur stigninger da det alle er faktorer som påvirker blodomløbet og dermed også rødmen i ansigtet.