• Dage

  • Timer

  • Minutter

  • Sekunder

Black Weekend – 30 % på hele shoppen 

Hos Helle Thorup er vi selvfølgelig med når klokken slår 00.00 d. 27. november 2020 – så gør dig klar til Black weekend MED 30 %på HELE shoppen! Hele weekenden kører vi med vilde tilbud, hvor du kan få store rabatter på alle dine yndlings skønhedsbrands som youngblood, Murad, Tan LuxeRAZspa og mange, mange flere.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du i løbet af dagen blive informeret om vores forskellige rabatter. Udover at der er vilde procenter at hente på hele shoppen, vil der nemlig også være ekstra tilbud i bestemte tidsrum. Så HUSK derfor at følge med, så du kan få dine yndlingsprodukter til absurd lave priser. 

Stærkt begrænsede timetilbud hele dagen på Black Friday 

Udover at kunne spare mange procenter på vores sortiment hele weekenden fra den 27. - 29. november får du også ekstra tilbud på en række udvalgte produkter hele fredagen. Og her skruer vi de procentvise besparelser helt i vejret!

Men skynd dig! Du har kun 2 timer til at få fingrene i hvert produkt – og vi har kun et stærkt begrænset parti på lager.

Så sid klar på Helle Thorup Shop hele dagen, og vær klar til at opdatere din browser, når det næste timetilbud ruller over skærmen. Du får nemlig  bpå alle dine yndlingsprodukter fra RAZspa, Murad, Caudalie, Nordic Superfood og LING New York. 

Udnyt den vildeste rabat-dag på året – køb luksuriøse julegaver til dem du har kær 

Black Friday er den perfekte mulighed for at købe lækre, luksuriøse julegaver til dem, du har kær. Om det er dine mor, søster, kusine eller bror, får du mulighed for at give noget ekstra lækkert – uden at det behøver overstige jeres interne budget. Forkæl din mor med en lækker øjencreme, din søster med en smuk læbestift, eller dig selv med en parfume. Uanset hvad du er til blandt vores sortiment, kan du være sikker på, at produkterne ikke er at finde i samme prisniveau lige foreløbig. 

Black Friday tilbud på alle vores skønne brands

Hos Helle Thorup er vi vilde med luksuriøse produkter i høj kvalitet. Derfor har vi også kun det bedste af det bedste her på shoppen. Vores sortiment dækker lige fra hårpleje til hudpleje, og vi udvider konstant shoppen med nye luksusmærker. 

Uanset hvad du er på jagt efter, får du det til lave priser og bedst af alt – du undgår black-friday kaos i din lokale beauty-butik. Det eneste du skal gøre her på siden, er at lægge dine favorit-produkter i kurven, og så sørger vi for at sende det til din dør. 

Gå ikke glip af vores vilde tilbud – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du være sikker på at få besked om vores vilde rabatter d. 27. November kl. 00.00, skal du huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi opdaterer vores tilbud i løbet af de 24 timer Black Friday står på, og du vil være en af de første til at få fingrene i vores lækre produkter til lave priser.