Gå til indhold

Deltag i konkurrencen om et gavekort til Hellethorup.dk. Konkurrencen udbydes af Hellethorup.dk.

Du tilmelder dig konkurrencen, ved at tilmeldt dig Helle Thorups nyhedsbrev. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved at klikket ”tilmeld mig” er du med i lodtrækningen om at vinde et gavekort på 2000 DKK. Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter. Er du allerede tilmeldt, deltager du automatisk. Det er gratis at være tilmeldt nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Som modtager af Helle Thorups nyhedsbrev vil du - udover at modtage gode tilbud - blive holdt orienteret om gode råd, tips og tricks, guide og andre aktiviteter året rundt.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, eller have skriftligt samtykke fra en forælder eller værge (skal kun fremvises i tilfælde af, at du vinder).

Framelder du dig nyhedsbrevet, mister du samtidigt dit lod i konkurrencen.

Deltager du i konkurrencen accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook, hvis du vinder. Vinderen af konkurrencen får besked via den tilmeldte e-mail den 19. november 2021, Ansatte i House Of Brands og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis vinderen ikke reagerer på mail vedr. præmien indenfor 30 dage, går præmien tabt.

Hellethorup.dk påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Hellethorup.dk forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Oplysninger om persondata

Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.  Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.