Hos Helle Thorup elsker vi at forkæle vores medlemmer med lækre tilbud og gode rabatter. Og er du tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du være den første til at gøre gavn af dem. 

Vi har et stort udvalg af luksusbrands som Youngblood og Lernberger Stafsing og tilføjer hele tiden nye til samlingen. Hos os finder du derfor kun luksuriøse produkter i høj kvalitet – og med en tilmeldelse af vores nyhedsbrev, får du muligheden for at få dem til lave priser. 

Tilmeld dig i dag, så du er sikret ikke at gå glip af alle vores gode tilbud og kampagner. 

Goder ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev:

  • Modtager du Helle Thorups nyhedsbrev, er du garanteret altid at være den første der får besked, når vi har rabat på bestemte brands eller produkter. 

  • Vi elsker at dele ud af vores dygtige dermatologers gode tips og tricks til, hvordan du plejer din hud bedst eller lægger den helt perfekte makeup. 

  • Vi forkæler ofte vores nyhedsbrevsmodtagere lidt ekstra ved at give unikke rabatkoder, der kun kan bruges af dem – og det er ikke noget du har lyst til at gå glip af.  

… Desuden er rabatkoder den perfekte mulighed for at fylde beauty-lageret op med dine yndlings brands – lige fra hår- og makeup til hudpleje.

Bliv en del af vores Helle Thorup fællesskab i dag – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, er du altid sikret ikke at gå glip vores gode tips og tricks, uimodståelige kampagner og sidst men ikke mindst – vores gode rabatter.