Ling Chan – hud-guruen med følgere i hele Hollywood

Du er måske stødt på navnet LING i din jagt på effektive hudplejeprodukter – og med god grund. For LING-serien er kendt for at være yderst effektiv til både at behandle og forebygge hudproblemer. Men hvem er grundlæggeren bag navnet? Det bliver du klogere på i dette indlæg, hvor du også får Lings 5 simple trin til sund og smuk hud.

 

Ling Chan er kendt som en guru inden for hudpleje

Hvem er Ling?

Ling Chan blev født i Hong Kong men emigrerede som 21 årig til New York. Her åbnede hun i 1984 sin egen skønhedssalon, og allerede året efter udviklede og lancerede hun sin egen hudplejekollektion. Det blev starten på Lings foreløbigt mere end 35 år lange eventyr indenfor hudpleje – et eventyr, der startede med hendes frustration over produkter, der ikke holdt, hvad de lovede.

Gennem sine over 35 i branchen har Ling Chan udviklet både hudplejeserie og behandlinger, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA – og som har gjort hende kendt som intet mindre end en guru inden for hudpleje.

LING Skin Care er da også at finde hos både Lings egne spaer i New York, hos Four Seasons hotellerne, BeautyWorksWest med Dr. Daniel Sister i spidsen samt nogle af de mest prestigefyldte steder rundt om i verden.

Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre. Men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære LING Signature Facial.

Ling Chans filosofi er grundlaget for hendes verdenskendte hudplejekollektion

Lings filosofi

Ling Chan har med sin omfattende viden udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade.

Behandlingerne og produkterne fra LING fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-Art ingredienser og teknologi. Og resultatet? En serie baseret på naturlige ingredienser – uden parabener og parfume.

LING Signature Facial

Ling er især kendt for sin Signature Facial – en ansigtsbehandling, som er foretrukket af Hollywoods A-liste og mange runway modeller. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til at behandle den specifikke hudtype- og tilstand, og blandt de mange fans finder man blandt andet Cameron Diaz, Gisele Bundchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl.

Behandlingen indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende:

  1. Glycolpeeling til det øverste hudlag, Papaya enzym peel, som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en meget grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag for en mere jævn teint.
  2. En syrefri Rescue Skin Peel, som fjerner det sidste snavs fra dine porer efter dybderensen.
  3. En desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask, som lukker porerne igen.
  4. En lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask, som afhjælper inflammation og beroliger huden.

Behandlingen afsluttes med et serumprodukt, som henvender til sig til kundes problem.

Produkterne fra LING New York er baserede på 100 % naturlige ingredienser

Lings 5 simple trin til en sund og smuk hud

1. Purify
Rens huden for make-up, skidt og snavs morgen og aften.

2. Hydrate
Tilfør huden ekstra fugt i dybden morgen og aften.

3. Solve
Vælg den serum, som passer til din hudtype, og eliminér fine linjer, rynker,
rødme, tør og uren hud, akne, pigmentering samt grå og trist hud.

4. Nourish
Forsegl din serum med en afsluttende creme, forstærk resultaterne og
beskyt huden mod miljøpåvirkninger.

5. Renew
Hold huden ved lige mellem ansigtsbehandlinger. Tilfør huden lidt ekstra i stressede perioder, før en begivenhed, eller når du har brug for lidt ekstra selvforkælelse.