Helle Thorup er uddannet kosmetolog og åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft klinik i Århus. Medarbejderne er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA.

Med udgangspunkt i helt moderne produkter og behandlingsmetoder arbejder Helle Thorup med at genopbygge, beskytte og forandre din hud ud fra princippet om, at sundhed og styrke er en kombination af behandling og velvære. Helle Thorup Shop er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online.

Alle vores priser er vejledende udsalgspriser og alle produkterne sendes direkte fra vores lager.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål - både til webshoppen og vilkår samt for at få rådgivning om produktvalg. Du finder vores kontaktoplysninger her

Helle Thorups fysiske butik og klinik findes i Aarhus. Læs mere om wellnessoplevelser, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger i Aarhus på www.hellethorup.dk

Følg også Helle Thorup Klinik og webshop på facebook og instagram , hvor der er masser af gode tips til hudpleje fra spa-teamet.


Vi ønsker alle en smuk og velplejet oplevelse